Visvervoer binnenland

Onafhankelijk specialist in het binnenlandse visvervoer

Al sinds begin jaren 60 is Merema Transport BV vervoerder van verse vis. Uw vis wordt direct vanaf het schip op de vrachtwagen gelost en geconditioneerd naar de afslag van uw wens gebracht. Het vervoer wordt zonder onderbrekingen uitgevoerd om uw vis zo vers als mogelijk en in de best mogelijke conditie te houden. Merema Transport vervoert de vis vaak naar Urk, hét viscentrum van Europa, maar ook naar andere afslagen. De keus is aan u. Of het nu transport vanuit Scheveningen, IJmuiden, Den Helder, Harlingen, Lauwersoog, Eemshaven of Delfzijl is: onze mensen zijn thuis in alle zeehavens waar viskotters aanlanden.

Merema Transport BV is door de jaren heen expert geworden in het constant houden van de kwaliteit van verse vis. Het materiaal is hiervoor speciaal uitgerust, zowel voor gekoeld als bevroren vervoer. Dit uit zich in dikkere wanden t.o.v. de doorsnee gebruikte koel-/diepvrieswagen. Hygiëne is daarnaast ook enorm belangrijk. Merema is er dan ook trots op in het bezit te zijn van het IFS-Logistics certificaat welke de voedselveiligheid en de hygiëne waarborgt. Het verkrijgen van dit certificaat verlangde van Merema Transport weinig veranderingen t.o.v. de tot dan toe bestaande manier van werken. Hieruit blijkt al dat Merema Transport zijn specialisatie serieus neemt. Tevens is Merema Transport gecertificeerd vervoerder voor verse MSC vis. Om efficiënt te laden en lossen is een aantal van onze opleggers uitgerust met een laadklep en beschikken alle opleggers over een gladde vloeren.

Maar onze service houdt niet op bij uitsluitend het vervoer en het laden of lossen. Onder het motto ‘U houdt zich bezig met het vissen, wij zorgen voor de rest’ bieden wij een uitgebreid assortiment van elkaar aanvullende diensten, zoals proviandering, levering van scherf-ijs, levering van lege kisten, het verzorgen van diverse havenfaciliteiten middels een netwerk van agenten ter plaatse, de aan- en afvoer van onderdelen, contacten onderhouden met de verschillende visafslagen, etc. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw schip te laten lossen door een speciale losploeg.

Door de grote betrokkenheid van onze mensen, vergaande service en goede zorg zijn wij in staat om optimale kwaliteit te leveren voor de diensten die wij leveren. Onze mensen zijn thuis in de wereld van de visserij. Zij begrijpen wat u wilt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Merema Transport ziet dit dan ook niet als een extra maar als een vanzelfsprekendheid. Ook om uw product te behandelen als was het ons eigen product.

U hoeft zich alleen bezig te houden met vissen…………………………………….

…………………………………………………………….….. wij zorgen voor de rest.

Comments are closed.