Geconditioneerd vervoer

De top in het geconditioneerde vervoer

Merema transport BV is van oudsher specialist in geconditioneerd vervoer. De opleggers voor geconditioneerd vervoer van Merema Transport zijn voorzien van koel-/vriesmotoren, die in staat zijn om uw producten met een constante temperatuur variërend van -25° tot +25° Celsius te vervoeren. U kunt rekenen op de juiste zorg en aandacht van onze mensen. Net zo als u het zelf zou doen. Daar staan wij voor. De zorg die u besteedt aan uw producten en de eisen die u daaraan stelt nemen wij van u over gedurende het transport. Merema Transport BV zorgt voor uw goederen als waren het onze eigen goederen.

Meten is weten: alle goederen die met een bepaalde temperatuur vervoerd dienen te worden, zijn continu onderhevig aan temperatuurregistratie. Deze controle begint al bij het laden door onze chauffeurs. En dit blijft plaatsvinden gedurende het gehele transport en zo u wilt tijdens het lossen. Achteraf is dit te allen tijde te controleren.

Geconditioneerde producten die thuis horen in de voedselketen zijn bij Merema Transport BV ook in vertrouwde handen. Om dit traject te kunnen waarborgen is Merema Transport dan ook in het bezit van het IFS-Logistics certificaat.

Merema Transport vervoert internationaal; de grenzen zijn vervaagd, en wij zien een aantal landen als ons normale werkgebied. Onze mensen zijn thuis in geheel Europa. Maar onze specialiteit ligt op de route Denemarken, Noord Duitsland en Nederland.

Comments are closed.