Hoogwaardig vervoer

Vervoer dat speciale zorg en aandacht vraagt

Merema Transport BV is ook specialist in het vervoer vervoer van hoogwaardige en luxe consumenten producten. Producten waarvan u als opdrachtgever vindt dat ze speciale zorg en aandacht nodig hebben.

Om de veiligheid van uw producten te garanderen is al ons materieel voorzien van de  uitgebreide beveiligingsmaatregelen. Tevens bieden wij onze klanten de mogelijkheid hun product actueel te kunnen volgen

Wij nemen deze zorg en aandacht van u en uw klanten over, zowel voor, tijdens als na het transport. Zodat u zich bezig kunt houden met de zaken die voor u de ‘core business’ uitmaken. Want daar draait het om, ieder z’n vak. Onze kennis en kunde in transport komen niet alleen voort uit onze jarenlange historie, maar ook uit onze visie over het vervoer van goederen over de weg. Want dat gaat veel verder dan alleen het vervoer van A naar B.  Merema Transport behandelt uw goederen als waren het onze eigen goederen.

Onze aandacht voor de klant, vergaande service, goede zorg en de zeer grote betrokkenheid van onze medewerkers creëren het verschil waar u naar op zoek bent. Ook na 5 uur ’s middags. Want wij staan voor 24 – uurs bereikbaarheid en inzet. Onze service kent geen tijd. En dat allemaal onder ons motto:

‘You take care of your business, we take care of the rest’.

Comments are closed.