Visvervoer buitenland

Optimaal rendement met buitenlands visvervoer

Al ruim 45 jaar is Merema Transport BV thuis in de internationale havens langs de gehele Noord- en Oostzeekust. Merema is gespecialiseerd in het vervoer van verse vis vanuit Denemarken en Noord Duitsland maar is ook thuis in het vervoer vanuit Frankrijk en België. Dit alles hoofdzakelijk naar visafslagen in Nederland.

Als onafhankelijk vervoerder laten wij aan u de keuze waar u de vis wilt verkopen. Of dat nu in Nederland, België, of Frankrijk. Merema Transport vervoert uw vis naar de afslag van uw keus. Uiteraard kan Merema Transport BV u hierbij adviseren, zodat u voldoende informatie heeft om de beste keuze te maken. Merema Transport is expert in het constant houden van de kwaliteit van verse vis. Het materiaal is hiervoor speciaal uitgerust, o.a. door de opleggers uit te rusten met een dikkere wanddikte, zowel voor gekoeld als bevroren vervoer, zodat uw vis altijd in de best mogelijke conditie op de bestemming aan komt. Hygiëne is daarbij erg belangrijk. Merema Transport BV is er dan ook trots op met het schoon materieel te werken en als 1 van de weinige visvervoerders in het bezit te zijn van het IFS-Logistics certificaat. Tevens is Merema Transport als enige Nederlandse visvervoerder in het bezit van het MSC certificaat voor het transport van verse MSC vis.

Wij vervoeren niet alleen de grote hoeveelheden, ook de kleine partijen, niet alleen omdat wij vinden dat we ook voor de kleinere aanvoerders de mogelijkheid moeten kunnen aanbieden om hun vis daar te verkopen waar deze het meeste oplevert.  Maar ook omdat wij door de grote verscheidenheid aan klanten die mogelijkheid hebben. Dit alles tegen vooraf bekende en scherpe transporttarieven.

Om efficiënt te laden en lossen zijn onze opleggers uitgerust met een laadklep en beschikken alle opleggers over een gladde vloeren.

Door de grote betrokkenheid van onze mensen, vergaande service en goede zorg zijn wij in staat om optimale kwaliteit te leveren voor de diensten die wij leveren. Onze mensen zijn thuis in de wereld van de visserij. Zij begrijpen wat u wilt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Merema Transport ziet dit ook niet als een extra, maar als een vanzelfsprekendheid.

Merema Transport BV zorgt dat u zich kunt toeleggen op de visserij; uw vis, onderweg naar de veiling van uw keus is bij Merema Transport in de beste handen. Merema Transport zorgt voor uw product als was het ons eigen product

Comments are closed.